Berichten Werkstudio

20 lessen Vrij Tekenen en schilderen Bij Werkstudio Kunstproef

De zomer is voorbij. We gaan weer starten met het cursus programma. Vanaf 6 oktober start het seizoen 2020/2021. Het elfde  seizoen van Werkstudio Kunstproef. We starten 6 oktober met de dinsdagochtend en dinsdagavond groep . Op 8 oktober zal de donderdagavondgroep starten.

Bij de donderdagavond groepen heb ik 3 plekken beschikbaar.

We starten met 10 lessen tot de kerst en starten in januari met de andere 10 lessen. Vanwege de covid-19 zijn er maximaal 5 plekken per les beschikbaar. Ook heb ik een nieuw aantal opgestelde regels moeten maken over hoe we met elkaar de ruimte gaan gebruiken tijdens covid-19. Deze regels krijgt U opgestuurd bij aanmelding.

De komende lessen zullen we werken aan textuur. Goed kijken naar een aantal meesters en het hoofdthema zal zijn HET MEISJE MET DE PAREL.

Meisje met de Parel

Is het hoofdthema voor de lessen vrij tekenen en schilderen in de Werkstudio.  Inmiddels zijn we gestart en het enthousiasme is aanwezig op dit best pittig onderwerp. Eind van het seizoen zullen we de resultaten exposeren tijdens de cursisten expositie.

les meisje met de parel

 

 

 

 

 

 

2021 Gekke start

Allereerst een creatief en gezond 2021. De Werkstudio is nog niet actief. Helaas door covid-19 zitten we nog in de lockdown. Tenminste tot na 19 januari. Zo snel het mag starten we de nieuwe lessen. Werken met textuur.  De cursistenexpositie van eind februari staat op de agenda. Die laat ik staan totdat we weten waar we aan toe zijn. Het meisje met de parel en alle resultaten daarvan zijn te zien. 

20 en 21 februari en 27 en 28 februari is de bedoeling bij Werkstudio Kunstproef van 13.00 uur tot 17.00 uur

Een enthousiast stukje over de verhuur van mijn atelier van Marijke Markus.

Atelier Theolieke

 In november 2020 heb ik gebruik gemaakt van het atelier van Theolieke ‘Werkstudio Kunstproef’.

Met 3 deelnemers heb ik daar het programma ‘Stilstaan bij leven en werk’ uitgevoerd. De ruimte was erg prettig om in te werken en bovendien coronaproef. Het is een fijne lichte plek, er is voldoende ventilatie en er kunnen schermen opgehangen worden. Er is van alles mogelijk in dit atelier. Je kunt er creatief werken (tekenen, schilderen/ schildersezels, keramiekoven) en het is ook mogelijk om er te vergaderen (tafels  stoelen) of met een kleine groep yoga of  meditaties ed. te doen. Het is er erg rustig. Het atelier is makkelijk bereikbaar vanuit de stad maar ook vanaf de A4 of de A44. Parkeren kan meestal vlakbij of op een parkeerterrein waar vandaan het 5 minuten lopen is . Je kunt zelf koffie zetten en de gastvrijheid van Theolieke  is groot! Ik kom graag bij haar terug!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paragraaf